Αυτόματα όταν κάποιος επιλέγει τα προιόντα μας, ενισχύει την αύξηση παραγωγικότητας, την προστασία θέσεων εργασίας, την δημιουργία νέων και την στήριξη του Έλληνα κατασκευαστή.
Σας καλωσορίζουμε για νέες συνεργασίες!


Etairia
Δημιουργούμε παιδικά ρούχα ελληνικής ραφής

ΑΞΙΕΣ & ΑΡΧΕΣ

Όλα αρχίζουν στη ΝΕΚ με τις αξίες μας, οι οποίες είναι απαραίτητες για την μελλοντική μας επιτυχία. Ορίζουν τον τρόπο με τον οποίο επιχειρούμε και αλληλεπιδρούμε με τους συνεργάτες, τους πελάτες και τους καταναλωτές μας.
Οι 4 βασικές αξίες μας είναι Ποιότητα, Συνέπεια, Πρωτοπορία και Υπευθυνότητα.
Ποιότητα: Δημιουργούμε παιδικά ρούχα ελληνικής ραφής και υψηλής ποιότητας σε ελκυστικές τιμές. Τα ρούχα ΝΕΚ διατηρούνται ακόμη και μετά από πολλά πλυσίματα, χωρίς άλλη ιδιαίτερη φροντίδα.
Συνέπεια: Οι συλλογές σχεδιάζονται και παράγονται αποκλειστικά στην Ελλάδα γεγονός που εξασφαλίζει την άριστη ποιότητα και κατασκευή του ρούχου καθώς επίσης βέλτιστες και γρήγορες λύσεις για τις παραγγελίες και επαναπαραγγελίες των πελατών μας
Πρωτοπορία: Τα ρούχα ΝΕΚ ξεχωρίζουν για τα μαλακά τους υφάσματα, την άνεση και την διαφορετικότητα των σχεδίων τους
Υπευθυνότητα: Στόχος μας είναι να προσφέρουμε με υπευθυνότητα και αγάπη ότι καλύτερο για όλα τα παιδιά.


Etairia
Ελληνικά παιδικά ρούχα

ΟΡΑΜΑ & ΣΤΟΧΟΙ

Το όραμά μας είναι να είμαστε με διαφορά η καλύτερη Ελληνική εταιρία παιδικού ρούχου που βελτιώνει έμπρακτα τη ζωή όλων των παιδιών δημιουργώντας ευκολοφόρετα και ξεχωριστά ρούχα σε ελκυστικές τιμές.
Δουλεύουμε με αγάπη και αφοσίωση για να διατηρούμε υψηλές προδιαγραφές παραγωγής. Η ποιότητα των ρούχων, το εξειδικευμένο ανθρώπινο δυναμικό αλλά και η διαρκής εκπαίδευση, ενημέρωση και αναζήτηση νέων, σύγχρονων και πιο αποτελεσματικών σχεδίων είναι οι παράγοντες που μας έχουν καθιερώσει. Υποσχόμαστε ό,τι μπορούμε να προσφέρουμε μόνο και προσφέρουμε ό,τι έχουμε υποσχεθεί.
Παράγουμε πιο γρήγορα και πιο ευέλικτα από τους ανταγωνιστές μας, στη χώρα μας, και σε τυχόν έλλειψη προϊόντων συνεργαζόμενων καταστήματων ανταποκρινόμαστε άμεσα. Υπάρχει μεγάλη ευελιξία στους επαναληπτικούς οδηγούς το οποίο διευκολύνει πολύ τους πελάτες μας.


 

Συνεργαστείτε μαζί μας, και επωφεληθείτε, ειδικές τιμές χονδρικής προσαρμοσμένες στις ανάγκες σας